Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Cizre'de, Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına yapılan saldırı

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Şırnak'ın Cizre ilçesinde deplasman maçı öncesinde Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına ve yöneticilerine yapılan linç girişiminin...

Cizre'de, Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına yapılan saldırı

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Şırnak'ın Cizre ilçesinde deplasman maçı öncesinde Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına ve yöneticilerine yapılan linç girişiminin takipçisi olacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 19. hafta maçında Cizre Spor'a konuk olan Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına yapılan saldırıda, 6 futbolcu yaralanmıştı.

Saldırıyla ilgili önceki gün ortaya çıkan silah görüntüsünün ardından, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Demiröz, saldırının yapılmasının ardından olayın daha da büyümemesi ve vahim sonuçların yaşanmaması için devreye girdiklerini belirtti.

Yaşanan olayların üzücü olduğunu ve tasvip etmediklerini belirten Demiröz, şöyle konuştu:

"Cizre'de, yaşanan olaylar futbola ve centilmenliğe yakışan görüntüler değildi. Bizler de olayı duyduğumuz ilk dakikadan itibaren yetkililerle temasa geçtik. Üzücü bir olay yaşanmaması için, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çok şükür olası vahim bir durumun önüne geçtik. Tatvan'a ulaşana kadar da sürekli durumu takip ettik. Çok şükür büyük bir sıkıntı yaşanmasının da önüne geçmiş olduk. Bu süreçten sonra maçla ilgili kararı rapor neticesinde federasyon verecek. Biz de olayın yakın takipçisi olacağız."

Yaşananların üzücü olduğunu belirten Demiröz, sporun kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu dile getirdi.

Demiröz, "Ama yaşananlar hoş olmayan şeyler. Tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum. Futbolcularımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Takımımızı 3. ligde görmek istiyoruz. İnşallah bu sezonda olacağına inanıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber