Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 16:18 Yorum: 0

Cizre’den bir yaralı daha Diyarbakır’a getirildi

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne yapılan saldırıda yaralanan ve durumu ağır olan bir kişi daha ambulans helikopterle...

Cizre’den bir yaralı daha Diyarbakır’a getirildi

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne yapılan saldırıda yaralanan ve durumu ağır olan bir kişi daha ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, patlamada 11 polis şehit olmuş, 86 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan biri, ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi. Sedyeyle ambulansa taşınan yaralı, buradan Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne nakledildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber