Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Nisan 2014 - 19:03 Yorum: 0

CKFA Cup Antalya

Susesi Çocuk Festivali kapsamında Belek'te düzenlenen ve çocuklardan oluşan 8 takımın mücadele ettiği turnuva başladı

CKFA Cup Antalya

ANTALYA (AA) - İstanbul'da Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) adına düzenlenen ve Susesi Luxury Resort Otel'in konaklama ve organizasyon sponsorluğunda sosyal sorumluluk projesi olarak Antalya'ya taşınan CKFA Cup, 8 takımın katılımıyla başladı.

İstanbul'da iki yıldır düzenlenen, bu yıl ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında organize edilen Susesi Çocuk Festivali etkinlikleri çerçevesine Susesi Sport Center'da yapılan turnuvada aralarında Belçika, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İstanbul, Van, İzmir ve Antalya'dan oluşan 8 takım mücadele ediyor. 

CKFA Kulüp Başkanı Selin Bayar, AA muhabirine, turnuvanın iki yıldır İstanbul'da zor şartlar altında düzenlenmeye çalışıldığını, bu yıl ise Susesi Otel'in desteğiyle Antalya'da organize edildiğini söyledi.

Turnuvayı bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini ifade eden Bayar, "Deprem bölgesi olan Van'dan bir ekip çağırdık, Kıbrıs ve Belçika gibi yurtdışında oynayamayan çocuklardan ekipler çağırdık, toplamda 8 takım yer alıyor. Çocuklar çok mutlu. Bir çoğu ilk defa Antalya'yı ve hatta bazıları ilk defa denizi görüyorlar. O yüzden amaç futboldan önce biraz çocukları birbirleriyle kaynaştırmak" dedi.

Turnuvanın çocukların birbirleriyle olan ilişkilerine de olumlu yönde etki ettiğini belirten Bayar, şunları söyledi:

"Bu çocukların hiçbiri profesyonel futbolcu değil. Futbol oynamak isteyen ama kendilerini liglerde bulamamış çocuklardan oluşan ekipler. Amacımız bu etkinliği her 23 Nisan'da daha da büyüterek yapmak. Susesi Otel gibi sponsorlarımız olduğu sürece de inşallah her geçen gün de bu iş büyüyecek." 

Turnuva yarın düzenlenecek kapanış töreniyle sona erecek.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber