Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 17:43 Yorum: 0

ÇKS başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatıldı

MALATYA (AA) - Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurular, 31 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatıldı.   Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, yaptığı...

ÇKS başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatıldı

MALATYA (AA) - Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurular, 31 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatıldı.   

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 üretim yılı ÇKS başvurularının 1 Ekim 2014 tarihinde sona erdiğini hatırlattı.

Daha önceki uygulama dönemlerinde çiftçi müracaatlarının yıl sonuna kadar sürmesinden doğan alışkanlıklar dolayısıyla bazı çiftçilerin 2014 üretim yılı ÇKS müracaatlarını süresi içerisinde yapmadıklarının belirlendiğini kaydeden Selvi, olası çiftçi mağduriyetlerinin önlenmesi için başvuru süresinin ilgili yasa hükümleri doğrultusunda 31 Aralık 2014 mesai bitimine kadar uzatıldığını bildirdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber