Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:03 Yorum: 0

ÇKS Başvurusunda 30 Haziran Son Gün

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ekim yapan üreticilere yönelik verilen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destekleme başvurusu 30 Haziran...

ÇKS Başvurusunda 30 Haziran Son Gün

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ekim yapan üreticilere yönelik verilen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destekleme başvurusu 30 Haziran Perşembe günü mesai bitiminde sona erecek.

Her türlü tarımsal desteklemeleri almak için ÇKS başvurularının mutlaka yapılması gerektiğini vurgulayan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, "Her sene üreticilerimiz ÇKS için kayıt yaptırıyor. Yapılan başvuru sonrası üretici destekleme alıyor. Başvuru da sadece ekim yapan üreticilerimiz bulunabilir. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için ve destekleme alabilmeleri için ÇKS'ye başvuru yapmaları gerekli. Biz ziraat odası olarak her zaman üreticimizin yanındayız. Bu anlamda çiftçimiz mağdur olsun istemiyoruz. ÇKS başvurusunda bulunmayan çiftçileri tespit edip kendileriyle görüşüyoruz. Üreticilere seslenmek istiyorum, ÇKS başvuruları 30 Haziran tarihinde sona erecek. Üreticiler başvuru tarihinin son gününe kadar beklemesinler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber