Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Ağustos 2016 - 11:19 Yorum: 0

Clinton’un burnunu sıkan ’Erkan bebek’, futbolcu olmak istiyor

1999 Marmara Depremi sonrasında bölgeye ziyarete gelen dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'un burnunu sıkarken çekilen görüntüsü ile depremin sembol isimlerinden...

Clinton’un burnunu sıkan ’Erkan bebek’, futbolcu olmak istiyor

1999 Marmara Depremi sonrasında bölgeye ziyarete gelen dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'un burnunu sıkarken çekilen görüntüsü ile depremin sembol isimlerinden olan Erkan Işık, profesyonel futbolcu olmak istiyor.

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan Büyük Marmara depreminin ardından dönemin Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Bill Clinton, bölgeyi ziyarete gelmişti. Clinton'un ziyareti sırasında kucağına alarak burnunu sıkmasına izin verdiği ve Erkan bebek ismiyle ünlenen Erkan Işık, bugün 17 yaşında. Lise öğrencisi olan ve futbola çok meraklı olduğunu söyleyen Erkan Işık, arkadaşlarının ilk söylediğinde kendisine inanmadığını söylüyor.

Fotoğraflarını gösterdiği arkadaşlarının şaşırdığını anlatan Işık, "İnsan ilk başta inanmıyor. Kolejde okudum. İstanbul'da iş adamı Kadir Has çok yardımcı oldu. Ne gördüysek ondan gördük. İlk başta kimse bilmiyordu. Sınıfta muhabbet açıldığında hocalara anlatıyorduk. O şekilde yayılıyordu. Arkadaşlar şaşırıyordu. Hemen internetten bakıyorlardı. Gördüklerinde şaşırıyorlardı. Bir ekrana bir bana bakıyorlar o şekilde yayılıyordu. Teneffüslerde anlatmamı istiyorlardı. Tabii yakın arkadaşlarım benden iyi biliyorlardı her şeyi. Sabancı Lisesi'nde Bilişim Teknolojileri bölümünde okuyorum. Üniversiteyi Kadir Has veya yurt dışında okumak istiyorum" dedi.

En büyük hayalinin futbolcu olmak olduğunu belirten Erkan Işık, "Halı sahada maç yapmayı seviyorum. Yetenekli olduğumu söylüyorlar. Benden yaşça büyüklerle oynuyorum hızıma yetişemiyorlar. Bir kulübe gitmemi söylüyorlar. Bende onlardan aldığım cesaretle en yakın zamanda futbola başlamak istiyorum. Okul hayatıma daha ağırlık vereceğim ama futbolu da bir yandan ilerletmek istiyorum. Okul çok önemli. Bunun yanında da en büyük hayalim futbolcu olmak. Gece topla yatıp kalkıyorum. O yüzden ikisini de aynı anda götürmek istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber