Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Kasım 2016 - 13:13 Yorum: 0

CLK Uludağ Elektrik’ten öğretmenlere jest

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Öğretmenler Günü vesilesiyle Kestel'e bağlı Ümitalan köyünde taşımalı eğitim veren köy okulunu...

CLK Uludağ Elektrik’ten öğretmenlere jest

CLK Uludağ Elektrik, geleceği aydınlatan öğretmenleri unutmadı.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Öğretmenler Günü vesilesiyle Kestel'e bağlı Ümitalan köyünde taşımalı eğitim veren köy okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Tuncay Şimşek ve öğretmenleriyle bir araya gelen Aytac, okulun ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler aldı. Okul Müdürü Tuncay Şimşek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilk ve ortaokul olarak hizmet veren okullarının 5 köyden toplam 97 öğrenciye eğitim verdiğini söyledi. 14 öğretmenin görev yaptığı okullarında bazı acil ihtiyaçları bulunduğunu belirten Şimşek, Aytac'a teşekkür etti.

Genel Müdür Ali Erman Aytac, gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük sorumluluğu olduğuna işaret ederek, böylesine kutsal bir görevi olan eğitimcilerle Öğretmenler Gününde buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Aytac, "Hem kendimizin, hem de çocuklarımızın üzerinde büyük emeği olan ve yolumuza ışık tutan öğretmenlerimizi hatırlamak, okuldaki ihtiyaçları gidermek istedik. Okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli desteği vereceğiz. Başta köy öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasında emeklerini, bilgilerini ve tecrübelerini esirgemeyen öğretmenlerimizin Öğretmen Günü'nü kutlarım" dedi.

Aytac, öğretmen ve öğrencilere kırtasiye malzemesi ve hediye takdim etti.

CLK Uludağ Elektrik’ten öğretmenlere jest

CLK Uludağ Elektrik’ten öğretmenlere jest

CLK Uludağ Elektrik’ten öğretmenlere jest

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber