Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

Çobanisa ile Gümüşyaka asfalta kavuştu

Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında Elmalı ilçesinin Çobanisa ve Gümüşyaka mahallelerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik grup yoluna...

Çobanisa ile Gümüşyaka asfalta kavuştu

Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında Elmalı ilçesinin Çobanisa ve Gümüşyaka mahallelerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik grup yoluna sathi kaplama asfalt yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsalda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri bu kapsamda, Elmalı ilçesine bağlı Çobanisa ve Gümüşyaka mahallelerinin yolunu asfaltladı. İki mahalleyi birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolu kısa bir süre önce bakıma alan ekipler, hızlı bir çalışma ile yolun alt yapısını sağlamlaştırdı.

"Dar ve bozuk yoldan kurtulduk"

Gümüşyaka ve Çobanisa yolunun asfaltlanması mahalle sakinlerini sevince boğdu. Vatandaşlar, yıllardır dar ve bozuk yolu kullandıklarını belirterek, "Elmalı'ya ulaşımda zorluk ve tehlike yaşıyorduk. Bu hizmeti çok bekledik. Büyükşehir Yasası'yla isteklerimiz tek tek dikkate alınıyor. Kısa süre önce yolumuzun bozuk olduğunu ve yapılmasını talep ettik. Hemen incelenerek gerekli hazırlıklar yapıldı. Kısa sürede asfaltlandı. Çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Çobanisa ile Gümüşyaka asfalta kavuştu

Çobanisa ile Gümüşyaka asfalta kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber