Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:58 Yorum: 0

Çocuk Kültür Sanat Merkezi Selvilitepe’ye Çok Yakıştı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selvilitepe Mahallesinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret etti.

Çocuk Kültür Sanat Merkezi Selvilitepe’ye Çok Yakıştı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selvilitepe Mahallesinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret etti. Mahalledeki atıl alanı eğitim yuvası olarak değerlendirdiklerini ve bölgeye prestij kazandırdıklarını söyleyen Başkan Şirin, "Merkez ile birlikte bu bölgeye bir düzen geldi. İstinat duvarıyla daha da güvenli hale gelen alanımız peyzaj çalışması tamamlandığında çocuklarımızın keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelecek" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte Selvilitepe Mahallesinde hizmete giren Çocuk Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret etti. Eğitim görmekte olan çocuklarla ve öğretmenleriyle selamlaşan Başkan Şirin, yaz tatiline giren çocuklara sportif ve sanatsal faaliyetlerde bulunulan merkezde keyifli zaman geçirmelerini diledi. Turgutlu'daki MABEM ve 3 adet çocuk kültür sanat merkezi gibi eğitim hamlelerinin ilçeye yeni bir soluk getirdiğini ifade eden Başkan Şirin, Selvilitepe Mahallesinde yer alanında da atıl durumdan kurtarılarak hem eğitim yuvasına dönüştüğünü hem de bölgeye düzen geldiğini ifade etti. Başkan Şirin, "Göreve başladığımızdan bu yana halkımızın da yakından takip ettiği üzere eğitim önceliğimiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte nüfus yoğunluğumuzu göz önüne alarak 3 adet kültür sanat merkezini faaliyete geçirdik. Bunlardan biri de geçmişte atıl olan ve istinat duvarı sorunuyla karşı karşıya kaldığımız Selvilitepe Mahallemiz sınırları içerisinde yer alan Hilmi Pekcan İlkokulu altındaki bölgeydi. Yoğun çalışma neticesinde eğitimin başladığı alanda bahçe düzenlemelerinde de sona yaklaşıldı. Güvenli bir istinat duvarıyla da bölgedeki tehlike ortadan kaldırılmış oldu. Son düzenleme olan peyzaj çalışmasıyla merkezimiz çok daha güzel bir hale gelecek. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Çocuk Kültür Sanat Merkezi Selvilitepe’ye Çok Yakıştı

Çocuk Kültür Sanat Merkezi Selvilitepe’ye Çok Yakıştı

Çocuk Kültür Sanat Merkezi Selvilitepe’ye Çok Yakıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber