Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Nisan 2022 - 15:38 Yorum: 0

Çocuklar ’Enos ve İo’yu hayranlıkla izledi

Bozüyük Belediyesi Çocuk Şenliği'ne katılan minikler, "Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni" adlı çocuk oyunuyla buluştu.

Çocuklar ’Enos ve İo’yu hayranlıkla izledi

Bozüyük Belediyesi Çocuk Şenliği'ne katılan minikler, "Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni" adlı çocuk oyunuyla buluştu.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu tarafından Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde sahnelenen çocuk oyunu yoğun ilgi gördü. Salonun tamamen dolduğu oyunu minik sanatseverler beğeni ile izledi. İklim krizine dikkat çekebilmek için tüm dekorlarında ileri dönüşüm yöntemleri uygulanan "Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni" adlı oyun ile çocuklar hem güneş sistemindeki gezegenleri tanıdı hem de uzaylı kuklalarla keyifli bir yolculuğa çıktı. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Elçin Elmalıoğlu Karaahmet oyunun ardından verdiği demeçte, "Bozüyük'ün çok kıymetli bir seyircisi var. Biz de o seyirci ile buluşmaktan inanılmaz keyif alıyoruz. İyi ki varlar, iyi ki varsınız" dedi.

Çocuklarını tiyatroya getiren aileler de bu güzel etkinlik için Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımıza çocuklarımıza böyle bir imkân sunduğu için çok teşekkür ediyoruz. Hepsi çok mutlu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber