Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

Çocuklar Günde Ortalama 2 Saat 35 Dakika TV İzliyor

17 yaş grubundaki çocukların, günlerinin 2 saat 35 dakikasını TV, radyo ve müziğe ayırdığı belirlendi.

Çocuklar Günde Ortalama 2 Saat 35 Dakika TV İzliyor

17 yaş grubundaki çocukların, günlerinin 2 saat 35 dakikasını TV, radyo ve müziğe ayırdığı belirlendi.

TÜİK Zaman Kullanım Araştırması sonuçlarına göre, 10-17 yaş grubundaki bir çocuk gün içinde en fazla zamanı 9 saat 39 dakika ile uykuya ayırdı. İkinci sırada 3 saat 34 dakika ile eğitim geldi. Çocuklar yemek ve kişisel bakıma 2 saat 36 dakika ayırırken, TV, radyo ve müziğe 2 saat 35 dakika ayırdı.

TÜİK Gaziantep Bölge tarafından yapılan açıklamada, 10-17 yaş grubundaki çocukların ulaşıma ortalama 58, spor ve doğa sporlarına ise 24 dakika ayırdıkları belirtildi. 10-17 yaş grubu arasındaki tüm nüfusun faaliyetlere ayırdığı kişi başına ortalama süre hesaplandığından bu yaş grubunda istihdam edilen çocukların işe ayırdıkları vakit ortalama 29 dakika oldu.

Çocukların gün içinde gerçekleştirdikleri diğer faaliyetler ise sırasıyla sosyal yaşam ve eğlence 1 saat 25 dakika, hane halkı bakımı, yardım 1 saat 5 dakika, hobiler ve oyunlar bilgisayar ve tablet oyunları 52 dakika olurken gönüllü işler ayrılan zaman ise 16 dakika oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber