Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

Çocuklar, Minik Sinemacılar Atölyesi ile Optimum’da tanışacak

Optimum Çocuk Kulübü'nde 27 Ağustos Cumartesi günü ilk kez Minik Sinemacılar Atölyesi düzenlenecek.

Çocuklar, Minik Sinemacılar Atölyesi ile Optimum’da tanışacak

Optimum Çocuk Kulübü'nde 27 Ağustos Cumartesi günü ilk kez Minik Sinemacılar Atölyesi düzenlenecek. Atölye ile minik ziyaretçilere sinemanın ilk örnekleri tanıtılacak, çocuklar sinema dünyasının ikonları ile tanışacak. Optimum Çocuk Kulübü'nün şanslı üyeleri, Minik Sinemacılar Atölyesi ile yaşıtlarıyla hem öğrenecek hem eğlenecek.

İzmir Optimum Outlet Çocuk Kulübü minik ziyaretçilerinin zihinsel ve bedensel becerilerini geliştirmeye yönelik gerçekleştirdiği etkinliklere yepyeni bir atölye ile devam ediyor. Optimum'da 27 Ağustos Cumartesi günü 14.00, 15.00, 16.00 ve 17.00 olmak üzere dört ayrı seans şeklinde gerçekleştirilecek Minik Sinemacılar Atölyesi'nde geleceğin yönetmenleri, senaristleri ve oyuncuları sinema dünyası ile tanışacak.

Sertifika verilecek

Sinemaya küçük yaşta gönül veren miniklere sinema tarihi, basit çekim teknikleri ile oyunculuk ve sinemaya ilişkin kavramlar çocukların anlayacağı bir dilde anlatılacak. Atölyeye katılacak minik sinemaseverlere; animasyon, çocuk filmi ile ilk filmlerden kareler gösterilerek film makarası, kamera, mikrofon, yönetmen sandalyesi gibi çekim ekipmanları da tanıtılacak. Film çekim aşamalarının da anlatılacağı Sinema Atölyesi'nde çocuklar senaryo yazımı konusunda da bilgilendirilecek. Optimum'da ilk kez düzenlenecek bu özel etkinliğe katılacak olan miniklere katılım sertifikası da verilecek.

Malzemeler Optimum'dan

Sinemanın renkli dünyasının çocuklara anlatılacağı atölyeye 4-12 yaş arasında çocuklar katılabilecek. Etkinlikte kullanılacak malzemeler Optimum tarafından karşılanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber