Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:44 Yorum: 0

Çocuklar okulda, velileri kahvaltıda kaynaştı

Özel Erkan Temel Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin velileri, okul yönetimi tarafından organize edilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya...

Çocuklar okulda, velileri kahvaltıda kaynaştı

Özel Erkan Temel Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin velileri, okul yönetimi tarafından organize edilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Okul yönetimi, başarının artmasında önemli bir etken olan öğrenciler arasındaki kaynaşmayı veliler arasında da gerçekleştirmek için kahvaltı organize etti. 9 ve 10. sınıfta okuyan öğrencilerin velilerinin katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyon yoğun katılımla gerçekleşti. Çocukları okulda arkadaşlık eden veliler, etkinlikte tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu.

Okul Müdürü Atilla Evren, kahvaltının, velilerin tanışması ve kaynaşması açısından çok yararlı bir etkinlik olduğunu belirterek, "Çocuklarımız birbirleriyle çok iyi arkadaşlar, ancak biz istedik ki veliler de birbirlerini tanısınlar. Bu sayede çocuklarının kimlerle arkadaşlık yaptığını bilsinler ve ona göre çocuğun başarısını artırabilecek tedbirleri alabilsinler" dedi.

Etkinliğin son derece başarılı olduğunu ifade eden Evren, "Velilerimiz, bununla kalmamasını daha farklı etkinliklerde bir araya gelmek istediklerini söylüyorlar. Biz de bunu memnuniyetle karşılıyoruz. Aileleri bir araya getiren bu tür etkinliklerin devamı gelecek" diye konuştu.

Çocuklar okulda, velileri kahvaltıda kaynaştı

Çocuklar okulda, velileri kahvaltıda kaynaştı

Çocuklar okulda, velileri kahvaltıda kaynaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber