Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Haziran 2017 - 10:23 Yorum: 0

Çocuklar ördekleriyle birlikte süs havuzunda yüzdü

Esenyurt'ta sıcaktan bunalan ve serinlemek için süs havuzuna giren çocuklar, yanlarında getirdikleri "Haydar" ismini verdikleri ördekleri ile birlikte süs...

Çocuklar ördekleriyle birlikte süs havuzunda yüzdü

Esenyurt'ta sıcaktan bunalan ve serinlemek için süs havuzuna giren çocuklar, yanlarında getirdikleri "Haydar" ismini verdikleri ördekleri ile birlikte süs havuzunda yüzdü.

Sıcakların artmasıyla bunalan çocuklar serinlemek için Esenyurt'ta bir kavşakta bulunan süs havuzuna girdi. Çocuklar yanlarında getirdikleri ve adını "Haydar" koydukları ördekleriyle birlikte süs havuzuna yüzdü. "Haydar" ile birlikte kendilerini havuza atan çocuklar hem ördekleriyle oynadı hem de fışkıran suların altında doyasıya eğlendi. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ördekle havuzda yüzen çocuklar, serinlemek ve oynamak için sık sık buraya geldiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber