Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Eylül 2014 - 16:38 Yorum: 0

Çocuklar, "polis abi"leriyle eğlendi

Tekirdağ'da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı mahalledeki bir okulda şenlik düzenledi

Çocuklar, 'polis abi'leriyle eğlendi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Romanların yoğun yaşadığı bir mahalledeki okulda şenlik düzenledi.

Aydoğdu İlkokulunda, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen etkinlikte Roman çocuklar, polislerle doyasıya eğlendi.

Çocuklara polis mesleğini tanıtmak ve sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Roman müzikleri eşliğinde şarkılar söylendi, çocuklar polislerle "Gangnam Style" parçasıyla dans etti.

Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte, bazı çocuklar evlerinden getirdiği enstrümanlarla dinleti sundu, çeşitli yarışmalar ve palyaço gösterileri yapıldı.

ÇOGEP çerçevesinde düzenlenen spor kursları, kültürel geziler ve şenliklerle, dezavantajlı çocukların suçtan ve suç ortamından uzaklaşarak korunmaları, şehir yaşamına uyum sağlamaları, devlete olan aidiyet duygularının güçlendirilmesi hedefleniyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber