Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Şubat 2019 - 17:58 Yorum: 0

Çocuklar sirk gösterisiyle eğlendi

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, UNİCEF ve Türkiye Kalkınma Vakfı ortaklaşan gerçekleştirilen "Sosyol Uyum Sirk Projesi" kapsamında Adıyaman'ın...

Çocuklar sirk gösterisiyle eğlendi

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, UNİCEF ve Türkiye Kalkınma Vakfı ortaklaşan gerçekleştirilen "Sosyol Uyum Sirk Projesi" kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde sirk gösterisi düzenlendi.

Yürütücülüğünü Mardin Gençlik ve Kültür Evi Sirk Grubunun yaptığı gösteriler Gölbaşı Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi'nin işbirliğinde gerekleştirilen sirk gösterilerine yaklaşık bin 500 çocuk katıldı. Yapılan gösteriyi izleyen çocuklar gönüllerince eğlendi.

Gösterileri izleyen ilkokul öğrencileri, ilk defa sirk gösterisi izleme imkanlarını bulduklarını belirterek, çok eğlendiklerini ve bu gösterilerin sürekli olmasını istedi.

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın gülümsemesi ve mutlulukları bizleri memnun etti. Çocuklarımızın gülümsemesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu programda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca katkılarından dolayı Gölbaşı Kaymakamı Adem Kaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özdemir ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Rıfat Elçi'ye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Çocuklar sirk gösterisiyle eğlendi

Çocuklar sirk gösterisiyle eğlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber