Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:43 Yorum: 0

Çocuklar tenisle buluşuyor

Yeşil Rotary Kulübü'nün düzenlediği tenis turnuvasının ikincisi bu yıl 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Çocuklar tenisle buluşuyor

Yeşil Rotary Kulübü'nün düzenlediği tenis turnuvasının ikincisi bu yıl 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Tenis turnuvasının ilkini geçen yıl Ekim ayında Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdem Saker adına düzenleyen Yeşil Rotary Kulübü, bu sene de 100'e yakın çocuğu tenisle buluşturuyor. Podyum Park Tenis Kulübü'nün Nilüfer'deki tesislerinde düzenlenecek turnuvada, 12 yaş gurubundaki kız-erkek 48 çocuk iki gün boyunca milli sporcu Mahmut Eroğlu adına düzenlenecek maçlarda yarışacak. İkinci gün ise 8 yaş gurubundaki kız-erkek 50 çocuk tenis şenliğinde raket sallayacak.

Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Zerrin Sinkiler, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan turnuvayla tenis sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak istediklerini söyledi. Geleneksel hale getirmeyi düşündükleri turnuvayı her yıl tenis sporuna katkıda bulunan bir isme adadıklarını kaydeden Zerrin Sinkiler, "Geçen yıl ilkini Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdem Saker adına düzenlediğimiz turnuvanın ikincisini yapıyoruz. Turnuvamız gelecek yıllarda da devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber