Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Aralık 2019 - 15:08 Yorum: 0

Çocuklar Yardım Kampanyasıyla ısındı

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, memleketi Ardahan'da okul ziyaretinde bulundu.

Çocuklar Yardım Kampanyasıyla ısındı

Ardahan'da eğitim gören 490 öğrenciye kışlık malzeme dağıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, memleketi Ardahan'da okul ziyaretinde bulundu. Karaca ve beraberindekiler, Ardahan merkeze bağlı Hasköy, Bayramoğlu ve Dağcı köylerinde okuyan 490 ilk ve ortaokulu öğrencisini ziyaret ederek öğrencilere kışlık kaban, bot, çanta ve bere ile benzeri malzemeler dağıttı.

Malzemeleri bizzat kendisi dağıtan Karaca, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada gazetecilere yaptığı açıklamada Amcasının ölüm yıl dönümü dolayısıyla Ardahan'da bulunduğunu belirten Karaca, "Ata dede yurdumuz Ardahan'dayız. Bu güzel evlatlarımızla buluşmak ve onlara çam sakızı çoban armağanı bazı armağanlar vermek istedik. Tabi zor şartlar ve kolay değil ama ben hepsinden çok umutluyum. Buradan çok cevherler çıktı, inşallah onlarda çok başarılı olacaklar. Ben onların çok başarılı olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Ve dolayısıyla bu vesileyle burada olmaktan son derece mutluyum. Valimiz Mustafa Masatlı'da bu malzemelerin dağıtımında bize son derece yardımcı oldu." dedi.

Çocuklar Yardım Kampanyasıyla ısındı

Çocuklar Yardım Kampanyasıyla ısındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber