Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 08:38 Yorum: 0

Çocuklar yaz okullarında eğlenirken öğreniyor

Belediye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahalle Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Konağı Kurs Merkezlerinde yaz...

Çocuklar yaz okullarında eğlenirken öğreniyor

Belediye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahalle Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Konağı Kurs Merkezlerinde yaz kursları süresince çocuklar eğlenirken öğreniyor.

Resim, piyano, gitar, bağlama gibi kursların yoğun ilgi gördüğü alanlarda Belediye Gençlik Merkezinde 16 branşta 232 kursiyer, Aile Yaşam Merkezinde 9 branşta 23 grup 270 kursiyer, Kervansaray Konağında 8 branşta 150 kursiyer, Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezinde 5 branşta 74 kursiyer ile kurs merkezleri yaz dönemini verdikleri eğitimle kapattı.

Gençlerin ve çocukların yaz dönemini verimli geçirmeleri için açılan kurslara katılımın yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarımız da o mahallede ikamet eden bayanlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar." dedi.

Açılan kurslarda farklı merkezlerde katılımların yoğun olduğunu belirten Belediye Başkanı Bahçeci, "Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve bu yıl faaliyete geçirdiğimiz Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Dönem boyunca kurs merkezlerimize katılımın yanında yaz döneminde de çocuklarımızın ve gençlerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de etkinliklere devam etti. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber