Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Ağustos 2022 - 14:18 Yorum: 0

Çocuklar yaz tatilini verimli geçiriyor

Tepebaşı Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği yaz kursları devam ederken zumba eğitimlerine katılan 300 çocuk da tatillerini verimli ve keyifli şekilde...

Çocuklar yaz tatilini verimli geçiriyor

Tepebaşı Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği yaz kursları devam ederken zumba eğitimlerine katılan 300 çocuk da tatillerini verimli ve keyifli şekilde geçirme imkânı buluyor.

Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği aktiviteler ile kent çocuklarının gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor. Bu çerçevede 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen zumba eğitimleri de çocukların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleşen zumba eğitimi ile çocuklar, hareket ederek sağlık kazanırken, dans ederek eğlenmiş ve sosyalleşmiş oluyor. Çocukların odaklanmasını, kendine olan güvenini, koordinasyon yeteneğini geliştiren zumba, metabolizmayı da hızlandırıcı etkileri ile fayda sağlıyor. 5-9 yaş arası toplamda 300 kişinin katılım gösterdiği zumba dersleri, pazartesi günleri haftada 1 gün olmak üzere 5 grup halinde düzenleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber