Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 17:24 Yorum: 0

Çocuklara en büyük destek annelerden

Çankırı Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne, kıyasıya yarışan çocukları için tezahürat yapan anneler...

Çocuklara en büyük destek annelerden

Çankırı Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne, kıyasıya yarışan çocukları için tezahürat yapan anneler damgasını vurdu.

Çankırı'da Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda Belediyenin Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında düzenlediği yarışma, çocuklarını desteklemeye gelen annelerin tezahüratları ile renkli görüntüler ortaya çıktı. Mendil kapma, yağ satarım bal satarım gibi çocuk oyunlarında yarışan 4. sınıf öğrencilerinin heyecanına anneler de ortak oldu. Çocukların tatlı telaşı annelerini de heyecanlandırdı.

Hem piknik yaptılar hem de tezahürat

Yarışmaya katılan çocuklarını desteklemek için sabahın erken saatlerinden itibaren yerlerini belirleyen anneler, Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nın yeşil ortamını ve bahar havasını da değerlendirdi. Maça hazırlıklı gelen anneler hem piknik hem de yarışan çocukları için tezahürat yaptı. Anneler, yarışma süresince çocuklarına moral vermek için büyük çaba gösterdi. Kalabalık bir ekip halinde gelen Mehmetçik İlkokulu 4-D sınıfı sınıf annesi Nevin Karaman, "Çocukluğumuzda oynadığımız birçok oyunu, çocuklarımız ya bilmiyorlar ya da artık oynamıyorlar. Bu etkinlik, biz velileri de çocukluğumuza götürdü. Böyle güzel bir günde yavrularımızı yalnız bırakmak istemedik. 4-D sınıfı anneleri olarak toplandık, geldik. Hem velilerimiz ile birlikte piknik yaptık hem de çocuklarımıza moral verdik. Hep birlikte çok eğlendik. Eğitim, sadece ders yapmak demek değil. Çocuklarımızın sosyal faaliyetlerdeki başarılarını ve daha da önemlisi arkadaşları ile birlikte keyif alacak etkinliklere katılımlarını önemsiyoruz. Bu şenlik, onlar için hayatlarında güzel bir anı olarak kalacak. Böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza attığı için Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i tebrik ediyor ve anneler olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Çocuklara en büyük destek annelerden

Çocuklara en büyük destek annelerden

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber