Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Eylül 2020 - 15:18 Yorum: 0

Çocuklara hijyen eğitimi

İlçede yaşayan çocukların donanımlı fertler olarak yetişmesi için destek faaliyetleri yürüten Yıldırım Belediyesi, düzenlediği eğitimlerle miniklerin...

Çocuklara hijyen eğitimi

Yıldırım Belediyesi, çocukları hijyen konusunda bilgilendiriyor.

İlçede yaşayan çocukların donanımlı fertler olarak yetişmesi için destek faaliyetleri yürüten Yıldırım Belediyesi, düzenlediği eğitimlerle miniklerin kişisel gelişimine katkı sağlıyor. Çocuklara yönelik düzenlenen Çevre Temizliği ve Hijyen konulu eğitim kapsamında özellikle pandemi döneminde şahsî hijyenin öneminin dünya genelinde bir kez daha vurgulandığı süreçte, kişisel hijyen ve el temizliğinin sağlığı koruma üzerindeki önemine dikkat çekildi. Gerçekleşen eğitim faaliyetinin ardından "Kendi Parkımızı Kendimiz Temizliyoruz" faaliyeti doğrultusunda çocuklar, çevreyi kirleten atıkları toplayarak parkı temizledi.

Çocuklara hijyen eğitimi

Çocuklara hijyen eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber