Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 05 Eylül 2018 - 17:58 Yorum: 0

Çocuklara okul çantaları alışveriş merkezinden

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda AVM, düzenlediği kampanya kapsamında 200 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde çocuklara okul çantası hediye...

Çocuklara okul çantaları alışveriş merkezinden

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda AVM, düzenlediği kampanya kapsamında 200 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde çocuklara okul çantası hediye edilecek.

41 Burda AVM, yeni eğitim - öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, okula dönüş dönemine özel düzenlediği kampanya ile tüm ailelerin ve öğrencilerin heyecanına ortak oluyor. 10 - 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, 41 Burda AVM içindeki mağazalardan aynı gün içinde yapılacak toplam 200 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde okul çantası hediye edilecek. Okul çantası kampanyasından tüm 41 Burda AVM üyeleri yararlanabilecek.

41 Burda üyesi olmayan vatandaşlar ise kampanya noktasında dolduracakları başvuru formu ile çocukları veya yakınları için hediyelere hemen sahip olabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber