Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 11:28 Yorum: 0

Çocuklara okumayı sevdiren kütüphane

Kayseri'de anaokulu öğrencilerinin kütüphane sevgisi aşılamak ve kitap okumaya teşvik etmek için, 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi'nde kukla ve balon şovları...

Çocuklara okumayı sevdiren kütüphane

Kayseri'de anaokulu öğrencilerinin kütüphane sevgisi aşılamak ve kitap okumaya teşvik etmek için, 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi'nde kukla ve balon şovları düzenleniyor.

75. Yıl İl Halk Kütüphanesi vatandaşlara sunduğu hizmetin yanı sıra ana okul ve ilkokul öğrencileri için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Çocuklara kütüphane sevgisi aşılamak ve kitap okumaya teşvik etmek için kukla ve balon şovlar düzenleyen kütüphane yönetimi, etkinliklerine devam ediyor.

Kayseri 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürü Aslıhan Uygun, etkinliğe dair, "Kütüphanemiz de okuyucu ve kullanıcı hizmetinin yanı sıra kültürel etkinliklerimizde sene boyunca devam etmektedir. Bu kültürel etkinliklerimizin içinde Kütüphane Haftası dolayısıyla özel etkinlikler düzenledik. Şuanda da ana sınıfı öğrencilerine kütüphane tanıtımı oryantasyonu ve eğlenceli zaman geçirmeleri için kukla ve balon şov planladık. Çocuklarımız buraya geldiklerinde kütüphane hakkında da bilgiler edinip daha ileriki yaşlarında da kütüphaneyi ve kitap okumayı tercih edecekleri için kütüphanelerin diğer bir misyonu olarak her yaştaki okuyucuyu kazanmak için etkinlikler düzenliyoruz" diye konuştu.

Çocuklara okumayı sevdiren kütüphane

Çocuklara okumayı sevdiren kütüphane

Çocuklara okumayı sevdiren kütüphane

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber