Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 14:28 Yorum: 0

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Sütün yararları hakkında toplumu bilinçlendirmek ve süt tüketimini teşvik etmek amacıyla 21 Mayıs'ta kutlanan Dünya Süt Günü dolayısıyla Şanlıurfa'nın...

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Sütün yararları hakkında toplumu bilinçlendirmek ve süt tüketimini teşvik etmek amacıyla 21 Mayıs'ta kutlanan Dünya Süt Günü dolayısıyla Şanlıurfa'nın çekim merkezi Piazza AVM'de, sevimli inek maskotu çocuklara süt dağıttı.

Besin değeri açısından çok zengin olan ve her yaşa tavsiye edilmekle birlikte, özellikle gelişme çağındaki çocuklar için vazgeçilmez olan süt ve süt ürünlerinin faydalarına dikkat çekilen etkinliğe Piazza AVM'nin ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin minik konukları, dağıtılan çilek, çikolata ve muz aromalı sütlerden dilediklerini keyifle içerken, sevimli inek maskotu hem miniklerin hem de ailelerinin ilgi odağı oldu.

Birleşmiş Milletler Uluslararası Sütçülük Federasyonu'nun, sütün faydaları konusunda toplumu bilinçlendirmek ve tüketimi artırmak amacıyla 1956 yılında bütün üye ülkelerde kutlanması kararı aldığı Dünya Süt Günü, 1991 yılından bu yana ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Çocuklara Süt Sevgisi Aşılandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber