Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2020 - 11:53 Yorum: 0

Çocuklardan 100. yıl özel gazetesi

DÜZCE(İHA) – Düzce 23 Nisan ilkokulu 4/D sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek 100.Yıl...

Çocuklardan 100. yıl özel gazetesi

DÜZCE(İHA) – Düzce 23 Nisan ilkokulu 4/D sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek 100.Yıl Özel Gazetesi'ni hazırladılar.

Korona Virüs tedbirleri kapsamında evlerinde olan çocuklar boş durmadı birbirinden güzel etkinliklere imza attılar.

Düzce 23 Nisan İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Tijen Altun Serçe önderliğinde "Evde olduğumuz bu günlerde de coşkuyu kaybetmeden etkinliklere devam ediyoruz" diyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine bir yenisini daha eklediler. Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Sınıfımız 100. Yıl Özel Gazetesi hazırladılar. Etkinlik daha sonra ise video haline getirildiler ve Ata'mıza emanetin emin ellerde mesajını verdiler.

Çocuklardan 100. yıl özel gazetesi

Çocuklardan 100. yıl özel gazetesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber