Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ramazan 2015 21 Temmuz 2014 - 14:42 Yorum: 0

Çocuklardan Ramazan İklimine Uygun Örnek Davranış

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulu üyeleri ramazan ayı boyunca evlerinde yapmış oldukları yemekleri ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturarak ramazan ayı geleneğini yaşatmaya devam ediyorlar.

Çocuklardan Ramazan İklimine Uygun Örnek Davranış

MALATYA - Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulu üyeleri ramazan ayı boyunca evlerinde yapmış oldukları yemekleri ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturarak ramazan ayı geleneğini yaşatmaya devam ediyorlar.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım,  Çocuk Meclisi üyelerinin göstermiş olduğu bu örnek davranış dolayısı ile programa katılan çocuk meclisi yürütme kurulu ve genel kurul üyelerine Malatya Mutfağı’nda iftar yemeği verdi.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Kardelen Özdemir, ihtiyaç sahibi aileler ile birlikte açmış oldukları her iftar sofrasında paylaşımın vermiş olduğu mutluluğu had safhada yaşadıklarını söyleyerek, “Bizlere bu konuda destek olan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Çocuk Meclisi üyelerinin Ramazan ayı boyunca haftanın üç günü evlerinde yapmış oldukları yemekleri farklı mahallelerde farklı aileler ile buluşmuş oldukları iftarların çok özel ve çok anlamlı olduğunu ifade ederek, bu örnek davranışlarından dolayı Çocuk Meclisi üyelerine ve ailelilerine teşekkür etti.

Ramazan ayının en önemli özelliklerinden biri olan paylaşmak duygusunu çocukların bu örnek davranışı ile en güzel bir biçimde gördüklerini söyleyen Yıldırım, “ İftar sofralarını samimi duygular ile hazırlayan çocuklar ve aileleri gösteriyor ki mutluluklar paylaşıldıkça daha fazla artmaktadır” dedi.

Çocukların daha çekirdekten diğer hayatlarda neler yaşandığını görmüş olmalarının büyük bir kazanım olduğunu belirten Yıldırım, ileriki dönemlerde çocukların yaşamış oldukları bu güzel anların hayatlarında bir yerlere tekabül edeceğine ve bu iyilik halkasının dalga dalga yayılacağına inandığını söyledi.

Programa katılan çocuklar her iftar sofrasında farklı bir mutluluk yaşadıklarını söyleyerek, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a teşekkür ettiler.

İftar yemeğinin sonunda Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım tarafından çocuklara günün anısına hediye verildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber