Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Nisan 2020 - 12:53 Yorum: 0

Çocuklardan video konferanslı 23 Nisan kutlaması

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi'ne bağlı eğitim destek evleri ve çocuk merkezlerinde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Çocuklardan video konferanslı 23 Nisan kutlaması

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi'ne bağlı eğitim destek evleri ve çocuk merkezlerinde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını video konferans yönetimi ile kutladı.

Bağlar Belediyesi bünyesindeki eğitim destek evleri ve çocuk merkezlerinde faaliyet gösteren çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını alışılmışın dışında bir yöntem ile kutladı. Yaşları 5 ile 10 arasında değişen kız ve erkek çocuklar yeni tip korona virüs önlemleri nedeniyle evlerinde kalmak zorunda kalınca bayram coşkularını video konferans yöntemi ile dile getirerek renkli görüntüler oluşturdu. Günün anlam ve önemini belirten şiirler ve sözlerle videolar hazırlayan çocuklar neşeli ve coşkulu şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Beyoğlu çocukları tebrik etti

Anlamlı davranışlarından dolayı çocukları tebrik eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, salgın riski nedeniyle dışarı çıkamayan çocukların buna rağmen video konferans yöntemi ile kendi bayramlarını kutlayarak örnek bir davranışa imza attığını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının cumhuriyetin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına hediye edildiğini belirten Beyoğlu, bu anlamlı gün nedeniyle çocukların bayramını kutladı.

Çocuklardan video konferanslı 23 Nisan kutlaması

Çocuklardan video konferanslı 23 Nisan kutlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber