Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Nisan 2014 - 13:39 Yorum: 0

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir

Malatya Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir

MALATYA GÜNCEL - Malatya Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Türk Telekom İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Yıldızhan törende yaptığı konuşmada, "23 Nisan'ın Türkiye ve çocuklar için çok önemli bir gün olduğunu belirterek, "Dünyada çocuklara bayram armağan eden ve bu günü dolu dolu kutlayan nadir ülkelerden biriyiz. Bu, gelecek nesillere verilen değeri ve onlara gösterdiğimiz önemi kayıt altına almak ve bugünleri dolu dolu kutlamak adına önemli. 23 Nisan günü, bütün çocuklarımızın bütün hayatı boyunca unutmayacağı bir gündür. Bizler de o günlerimizi hep hatırlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için ne yaparsak azdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı iyi yetiştirebilme adına elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Törende yapılan konuşmaların ardından, Ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri hoş görüntülere yol açarken ailelerin mutluluğu yüzelerinden okundu. Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda korosunun söylediği marş ve şarkılar zevkle dinlendi. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdikleri programda renkli ve eğlenceli yarışmalar büyük çekişmeye sahne oldu. Yarışma da dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber