Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Kasım 2017 - 17:18 Yorum: 0

Çocukların korunmasına yönelik denetim yapıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent ve ilçe merkezlerinde polis sorumluluk alanında bulunan tüm okul çevrelerinde "Çocukların Korunmasına...

Çocukların korunmasına yönelik denetim yapıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent ve ilçe merkezlerinde polis sorumluluk alanında bulunan tüm okul çevrelerinde "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-6" gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması için ekipler okul servis araçları ve şoförlerinin, okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ile tüm okul çevreleri, okul yakınındaki park ve bahçeler ,metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler,internet ve oyun salonları denetim yapıldı

Adıyaman'da 93 personelin katılımıyla gerçekleştirilen "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması - 6" uygulaması kapsamında 196 okul çevresi ile 507 şahıs kontrol edilmiş, 32 internet cafe, 3 oyun salonu (playstation) , 45 kahvehane, 8 iddia bayi, 1 büfe , 24 park/ bahçe, 37 okul servis aracı ile 24 tane okul servis aracı haricinde kalan diğer araçlar denetlendi. Denetlemeler sonunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber