Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Mayıs 2022 - 18:48 Yorum: 0

Çocukluklarını tekrardan yaşama imkanı buldular

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nün düzenlediği "Nostalji Günü" etkinliğiyle katılımcılar,...

Çocukluklarını tekrardan yaşama imkanı buldular

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nün düzenlediği "Nostalji Günü" etkinliğiyle katılımcılar, çocukluğunu tekrardan yaşama imkanı buldu.

Geleneksel Çocuk Oyunları dersi dahilinde, Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe; öğretim görevlisi Dr. Pelin Ustaoğlu, Nasırlı İlköğretim Okulu ve Su Damlası İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile üniversiteli gençler katılım sağladı.

Geleneksel çocuk oyunlarıyla birlikte eğlenceli anlar yaşayan öğrenciler, bu oyunların Türk kültüründeki yerinin de korunmasına katkı sağladı. Türk toplumunda iz bırakan; "İp atlama, halat çekme, yakan top, misket, istop, mendil kapma, çuval yarışı, dokuztaş ve eski minder, yağ satarım bal satarım" gibi oyunlarla katılımcılar nostaljiden renkli bir gün yaşamanın ayrıcalığını hissettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber