Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Şubat 2022 - 12:18 Yorum: 0

Çöken istinat duvarı korkuttu

Hakkari'de etkili olan sağanak yağışlarla birlikte çöken 70 metre uzunluğundaki istinat duvarı korkuttu.

Çöken istinat duvarı korkuttu

Hakkari'de etkili olan sağanak yağışlarla birlikte çöken 70 metre uzunluğundaki istinat duvarı korkuttu.

Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinde bir süre önce valilik ve belediye işbirliği ile yapılan 70 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğindeki taş istinat duvarı yağışlarla birlikte çöktü. Duvarın akşam saatlerinde çöktüğü için can ve mal kaybı olmadığını belirten mahalle sakinleri, yaz aylarında duvarın programa alınmasını istediler. Mahalle sakinleri, "Mahallenin üst kısımlarında bulunan 100 metre yükseklikteki kayalıklarda kopan taşlarlar ve oyun oynayan çocukların düşüp yaralanması sonucu valilik ve belediye tarafından acil önlem alındı. Uçurumlu bölgeye 70 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğinde taş istinat duvarı yapıldı. Kar yağışı ve yağmurla birlikte duvarın bir kısmı geçen yıl çökerek mezarlıklara zarar verdi. Bu yılda devamı çöktü. Uçurumun altında mezarlık ve yol bulunmaktadır. Öğrencilerde okula yaya olarak buradan gelip geçmektedir. Yetkililerden acilen önlem alınmasını talep ediyoruz. Yaz aylarında programa alınıp ya beton perde duvar ya da demir korkuluklarla çözüm bulmasıdır. Can ve mal kayıpları yaşanmadan önlem alınmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber