Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

Çolakbayrakdar, "Fevzi Çakmak Mahallesi yenileniyor"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'ni gezerek, bölgede yapılması planlanan yol, kaldırım ve çevre düzenleme projelerini...

Çolakbayrakdar, 'Fevzi Çakmak Mahallesi yenileniyor'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'ni gezerek, bölgede yapılması planlanan yol, kaldırım ve çevre düzenleme projelerini inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, "Mahallelerimizin her birini "Yeni Kocasinan'a hazırlamak için yoğun bir şekilde yenileme çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Başkan Çolakbayrakdar'a incelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Ali Bulu'nun ve Belediyenin Birim Müdürleri eşlik etti. Çalışmaların eksiksiz tamamlanması için yetkililerden detaylı bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak vatandaşın hizmetine sunulması için talimat verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, "Kocasinan Belediye sınırları içerisindeki mahallelerimizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yeni durağımız Fevzi Çakmak Mahallesi oldu. Kocasinan Bulvarı'ndaki çalışmalardan dolayı trafik yoğunluğu yaşanmasın diye buradaki çalışmamızı beklettik. Kocasinan Bulvarı'ndaki çalışmaların tamamlanmasıyla trafik yükü tekrardan Kocasinan Bulvarı'na geçti. Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Yeşilırmak, Billur, Nil, Fuzuli Caddesi ve benzer diğer caddelerde yenileme çalışmalarımıza başlayacağız. İlk Başta ana güzergâhımız, Fuzuli Caddesi'nde yenileme çalışmalarımız olacak. Bu yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak "Yeni Kocasinan'ı hızlı bir şekilde oluşturacağız. İnşallah mahallemiz yeni yılda yenilenmiş bir vaziyette vatandaşın hizmetine girecek. Bu konuda vatandaşlarımızın sabırlarını rica ediyoruz. Çünkü inşai faaliyetler ister istemez zaman alıcı ve toz toprak konusunda çevreyi bir noktada rahatsız edici çalışmalardır. Çalışmalar sonunda yenileme çalışmasıyla güzellikler ortaya çıkacak. Böylelikle mahallelerimizin tümünde "Yeni Kocasinan'daki yeniliği göreceksiniz. Şimdiden çalışmalarımız bölge sakinlerine ve Kayseri'ye hayırlı uğurlu olsun. "şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için, bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek noktaladı.

Çolakbayrakdar, "Fevzi Çakmak Mahallesi yenileniyor"

Çolakbayrakdar, "Fevzi Çakmak Mahallesi yenileniyor"

Çolakbayrakdar, "Fevzi Çakmak Mahallesi yenileniyor"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber