Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2017 - 11:28 Yorum: 0

Çolakbayrakdar, "Geleceğe köprü vazifesi gören yaşlılarımızın her zaman yanındayız"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kuşçu Marina'da yaşlılarla bir araya geldi.

Çolakbayrakdar, 'Geleceğe köprü vazifesi gören yaşlılarımızın her zaman yanındayız'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kuşçu Marina'da yaşlılarla bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar'ın daha önce huzurevine yaptığı ziyaret sırasında Kuşçu Marina'yı görmek isteyen yaşlıların isteğini yerine getirdi. Yaşlılarla tek tek yakından ilgilenen Çolakbayrakdar çifti, onların hem gönlünü hem de hayır duasını aldı.

Hoş sohbetin gerçekleştiği programda masaları tek tek gezerek, büyüklerine hal hatır soran Başkan Çolakbayrakdar, onlara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Yaşlıların da Başkan Çolakbayrakdar'a duydukları sevgi ve gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı.

Programda konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, "Huzurevi ziyareti sırasında büyüklerimizden gelen talep üzerine Kuşçu Marina'da kahvaltıda bir araya geldik. Marina'yı görmek isteyen büyüklerimizi burada misafir ettik. Her daim büyüklerimize sonsuz saygı duyan bir toplumuz. Aile toplumuna vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geleceğe köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Değerli büyüklerimize hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar çiftinin ilgisinden son derece memnun olduklarını dile getiren yaşlılar da dualar ederek, teşekkürlerini iletti. Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekilerin, hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.

Çolakbayrakdar, "Geleceğe köprü vazifesi gören yaşlılarımızın her zaman yanındayız"

Çolakbayrakdar, "Geleceğe köprü vazifesi gören yaşlılarımızın her zaman yanındayız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber