Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Çölyak Derneği’nden MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı...

Çölyak Derneği’nden MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan ve Başkan Yardımcısı Tolga Nardal'ı makamında ağırladı.

Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan ve Tolga Nardal, Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MASKİ hizmet binası Genel Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede, Şivecan ve Nardal, Coşkun'a başarı dileklerini ileterek, kendisini tebrik ettiler. Çölyak hastalığını tanıtmak ve hastaların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla yeni kurulan bir dernek olduklarını belirten Dernek Başkanı Şivecan, "Çölyak ve Organik Beslenme Derneği olarak MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun beyi bizzat gelerek tebrik etmek istedik. MASKİ 17 ilçeye hizmet veren büyük ve önemli bir yapılanma. Görevinin, hem şahsı hem de Manisa adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği yöneticilerine teşekkürlerini sunarak şunları söyledi. "Sayın Dernek Başkanımız Halim Bey ve Başkan Tolga Bey'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendileri, çölyak hastalığının farkındalığını arttırmak ve çölyak hastaları arasında iletişimi sağlayabilmek amacıyla bu derneği kurmuşlar. Biz de sosyal sorumluluk bilinciyle bu noktada elimizden geldiğince destek vermeye her zaman hazırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber