Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 17:34 Yorum: 0

ÇOMÜ Öğrencileri hastaları ziyaret etti

ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, üniversitenin Kepez'de bulunan hastanesini ziyaret etti.

ÇOMÜ Öğrencileri hastaları ziyaret etti

ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, üniversitenin Kepez'de bulunan hastanesini ziyaret etti. Hastalarla tek tek ilgilenen üniversiteliler, hastalara süt ikram etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu, önceki gün üniversitenin Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti. Toplumsal sorunlara duyarlı ve başarılı 90 üniversite öğrencisinin, akademik danışmanları Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram ile yaptığı ziyarette hastalara Anafartalar Marketleri'nin destekleriyle temin edilen süt ve bisküvi ikram edildi. Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyan hastalar ve yakınları, gençlerin duyarlı hareketlerinden çok etkilendiklerini belirtti. Yakın ilgiden duygulanan hastaların da görüldüğü ziyarette, bazı hasta ve yakınları öğrencileri kendi köylerine de davet etti. Öğrenciler, hastane ziyaretlerini daha sık hale getireceklerini ve bu duyarlılıklarını başka alanlarda da devam ettireceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber