Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2014 - 11:18 Yorum: 0

ÇOMÜ personeline seminer

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline "etkili iletişim ve beden dili" konulu seminer verildi.Çanakkale Sosyal...

ÇOMÜ personeline seminer

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline "etkili iletişim ve beden dili" konulu seminer verildi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Dilek Kekeç Morkoç, seminerde yaptığı konuşmada, insanlığın varoluşundan bu yana iletişim kaynaklarının kullanıldığını söyledi.

Morkoç, iletişimin sözel ve sözsüz olmak üzere ikiye ayrıldığını, sözlerle kurulan iletişimde kelimelerin ve kullanış şeklinin önemli olduğunu, aynı sözü birbirinden farklı kullanarak farklı sonuçlara varılabileceğini, sözsüz iletişimde ise gözlerin, kılık kıyafetin, duruşun, mimiklerin, dokunmaların, ellerin ve oturuş şekillerinin önemli ve mesaj verici olduğunu bildirdi.

Etkili iletişim, beden dili, kelimelerin dili, ses ve nefes kullanımı, kişilerin temsil sistemleri, sevgi dilleri, empati kurma yöntemleri gibi konuların bilinmesi ve uygulanmasıyla yaşamın daha uyumlu, dengeli ve başarılı hale getirileceğini aktaran Morkoç, bunları örneklerle açıkladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber