Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 14:08 Yorum: 0

ÇOMÜ Rektörü Acer'den, Belediye Başkanı Gökhan'a ziyaret

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.Gökhan, yaptığı açıklamada, üniversite ve...

ÇOMÜ Rektörü Acer'den, Belediye Başkanı Gökhan'a ziyaret

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

Gökhan, yaptığı açıklamada, üniversite ve yerel yönetim ilişkisinin kent için önemli olduğuna vurgulayarak, Çanakkale'nin bir üniversite şehri olduğunu belirtti.

Barışın, özgürlüğün kenti olan şehre üniversitenin ekonomik olarak büyük katkısı bulunduğunu dile getiren Gökhan, "Üniversite gençliği de artık kentin sosyal politikalarıyla birleşmiş durumda. Üniversite yerel yönetim ilişkilerinin daha da kuvvetleneceğine inanıyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Acer ise amaçlarının üniversite yerel ilişkisini güçlendirmek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sizde de bu anlamda aynı heyecanı ve isteği görüyorum. Diğer kurumlarda da bu isteği görüyoruz. Bu ilişkilerin güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimiz, üniversitemizde sadece teorik bilgiler almamalı. Aynı zamanda sosyal faaliyetlere de katılabilmeli. Bunun imkanlarını da bizler yaratacağız. Çanakkale'de genç bir nüfus var ama bu nüfusu aktif hale getirmek gerekiyor. Bu görev de yine bizlere düşüyor. Bu bağlamda Çanakkale Belediyesi'nin desteklerine ihtiyacımız var. Yeni dönemde bu ilişkimizi güçlendirmek adına, üniversite ve belediye olarak neler yapabiliriz noktasında yeni bir ziyaret gerçekleştirmek istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber