Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2018 - 10:03 Yorum: 0

ÇOMÜ’den 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsüne ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve beraberindeki heyet 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsündeki kuru havuz...

ÇOMÜ’den 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsüne ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve beraberindeki heyet 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsündeki kuru havuz şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yonar, Dr. Öğr. Üyesi Selen Aktan, Arş. Gör. Selman Baysal, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulğu ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görevli personeller, 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsündeki kuru havuz şantiyesinde incelemelerde bulundular.

Gelibolu ilçesi, Sütlüce Köyü'nde yer alan kuru havuz şantiyesinde imalatı devam eden köprü kesonlarını yakından inceleme fırsatı buluna heyet, 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü hakkında Karayolları Genel Müdürlüğü, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü ve 1915 Çanakkale Köprüsü şefliğinde yer alan uzman mühendis ve yetkililer ile teknik konularda fikir alışverişinde bulundu.

ÇOMÜ’den 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsüne ziyaret

ÇOMÜ’den 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsüne ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber