Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

ÇOMÜ'den kısa kısa

Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencilerinden TÜBİTAK başarısı

ÇOMÜ'den kısa kısa

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencilerinin projesi TÜBİTAK'tan destek aldı.

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü son sınıf öğrencileri Gökhan Erarslan, Yunus Emrah Karagöz, Mert Ersan, Salih Yetişkin ve Yağmur Bayrak, akademik danışmanları Doç. Dr. Yasemin Kavdır, sanayi danışmanları Funda Ulusoy ile hazırladıkları "Balık ve zeytinyağı fabrika atıklarından kompost yapımı ve toprakların fiziksel özellikleri üzerine etkilerinin belirlenmesi" adlı lisans bitirme tezi projesi TÜBİTAK tarafından desteklendi. 

 

- Kan bağışı 

 

ÇOMÜ Yenice Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi ile okul idaresince düzenlenen ve 2 gün süre kampanyada personel ve öğrencileri tarafından 60 ünite kan bağışı yapıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber