Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 26 Ekim 2021 - 11:48 Yorum: 0

Çöp konteynırları yıkanarak temizleniyor

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında çöp konteynırları...

Çöp konteynırları yıkanarak temizleniyor

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında çöp konteynırları yıkanarak temizleniyor.

Bozüyük Belediyesi; çöp konteynırlarında ve çevresinde oluşabilecek kötü koku ve haşere oluşumunu önlemek, amacıyla sokak ve caddelerde bulunan çöp konteynırlarının temizlik ve bakımına da özen gösteriyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışmalar kapsamında, çöp konteynırları koku ve bakterileri önlemek amacıyla köpükle yıkanarak temizleniyor. Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan ve belirli bir program dahilinde yapılan konteynır yıkama çalışmaları düzenli aralıklarla sürdürülürken çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Çöp konteynırları yıkanarak temizleniyor

Çöp konteynırları yıkanarak temizleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber