Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 16 Mayıs 2017 - 16:46 Yorum: 0

COPA’ya iki ödül birden

Coşkunöz Holding'in iklimlendirme sektöründeki öncü markası COPA, Nisan ayında iki ödülün sahibi oldu.

COPA’ya iki ödül birden

Coşkunöz Holding'in iklimlendirme sektöründeki öncü markası COPA, Nisan ayında iki ödülün sahibi oldu.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde (NOSAB) en fazla ciro, ihracat ve istihdam gerçekleştiren firmalar için NOSAB ve Nilüfer Sanayici ve İşadamları Derneği (NİLSİAD) tarafından "Altın Ödül', İklimlendirme ve Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından ise "En Çok Radyatör İhracatı Yapan 2. Firma" seçilerek ödüllerine yenilerini ekledi.

Bünyesinde katma değerli yüzlerce firmasıyla ülke ekonomisine güç veren NOSAB ve NİLSİAD iş birliğiyle gerçekleşen organizasyonda; "Ciro, İhracat ve İstihdam" kategorilerinin üçünde birinci olan firmalar "Altın Ödül', iki kategoride birinci olan firmalar "Gümüş Ödül" ile ödüllendirildi. BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, NOSAB'ta faaliyet gösteren iş adamları, OSB ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin katıldığı törende 27 firma çeşitli kategorilerde ödüllendirildi. Coşkunöz Isı Sistemleri COPA markasıyla üç kategori için "Altın Ödül'ün sahibi oldu.

COPA diğer ödülünü ise; Ankara'daki İSİB Merkezi'nde önemli kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen "Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni'nde aldı. İklimlendirme sektöründe yer alan Türk firmalarını bir çatı altında toplayan İSİB üyesi firmaların her yıl ihracat performanslarının değerlendirilerek ödüllendirildiği bu törende COPA, en çok radyatör ihracatı yapan ikinci firma seçildi.

Her iki ödülü de Coşkunöz Isı Sistemleri adına, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ersin Kantar aldı. Coşkunöz Holding'in inovatif ve yenilikçi markası COPA, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ürün portföyüne; panel radyatör, dekoratif panel radyatör, havlupan, hermetik şofben, radyatör vanaları ve montaj aksesuarlarının yanında alüminyum radyatör ve klima modellerini de katan COPA; üretiminin yüzde 65'ten fazlasını 4 kıtada 40'dan fazla ülkeye ihraç ederek, yurt dışında 60'ın üzerinde direkt distribütör bayiliğiyle faaliyet gösteriyor.

COPA’ya iki ödül birden

COPA’ya iki ödül birden

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber