Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ağustos 2016 - 16:23 Yorum: 0

Çöpte FETÖ’nün kitapları bulundu

Sivas'ta bir çöp konteynerinde yapılan incelemede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait çok sayıda kitap bulundu.

Çöpte FETÖ’nün kitapları bulundu

Sivas'ta bir çöp konteynerinde yapılan incelemede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait çok sayıda kitap bulundu. Çöpe atılan kitaplar arasında Kur'an-ı Kerim mealinin de olması dikkat çekti.

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma devam ederken, Sivas merkez Demircilerardı Mahallesi 26'ncı Sokak'ta terör örgütüne ve elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitabın çöp konteynerine atıldığı görüldü. Durumu fark eden vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin çöp konteynerinde yaptığı incelemede çok sayıda kitap bulundu. Çöpe atılan kitaplar arasında Kur'an-ı Kerim mealinin de olması dikkat çekti. Fetullah Gülen'e ait olan kitaplar İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber