Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Şubat 2018 - 17:48 Yorum: 0

Çorbacıda 3 kişiyi silahla yaralayan şüpheli tutuklandı

Ataşehir'de bir çorbacıda 2 grup arasında çıkan, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin şüpheli "silahla kasten yaralama" suçundan...

Çorbacıda 3 kişiyi silahla yaralayan şüpheli tutuklandı

Ataşehir'de bir çorbacıda 2 grup arasında çıkan, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin şüpheli "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay 18 Şubat pazar günü saat 04.30 saatlerinde, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda bulunan bir çorbacıda meydana gelmişti. İki grup arasında yaşanan tartışma sırasında bir şahıs, belinden çıkarttığı silah ile Zafer Üstün, Özkan Olgaç ve güvenlik görevlisi Güven Beybağ'ı yaralamıştı. Şüpheli E.T. ise olay yerinden kaçmıştı.

Emniyete giderek teslim olan şüpheli E.T., emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevkedildi.

"Sürekli kız arkadaşıma bakıyorlardı"

Şüpheli E.T., savcılıktaki sorgusunda, müştekileri tanımadığını belirterek, "Olay günü kız arkadaşım ve onun arkadaşlarıyla kafeye gittik. Zafer Üstün ve Özkan Olgaç da aynı mekanda karşı masada oturuyorlardı. Bu 2 şahıs kız arkadaşıma sürekli bakıyordu" dedi.

"Tabancayla 5-6 kez art arda ateş ettim"

Ataşehir'de bulunan işyerine giderek ruhsatsız tabancasını aldığını ve bir çorbacıya gittiklerini kaydeden şüpheli, "İçeri girdiğimde Zafer ve Özkan'ın oturduklarını gördüm. Daha sonra bu 2 şahıs dışarıya çıktı, araçlarına geçtiler. Tekrar yanıma gelip küfür etmeye başladılar. İkisi de ellerini bellerine doğru attılar. Zafer yüzüme doğru kafa attı, Özkan da yumruk attı ve belinden çıkardığı bıçağı sol bacağıma doğru salladı. Bunun üzerine belimde bulunan tabancayı çıkartıp yere doğru 5-6 kez art arda ateş ettim" şeklinde konuştu.

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevkedilen şüpheli, "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber