Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Nisan 2014 - 15:43 Yorum: 0

Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a ziyaretler

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı huzurevi sakileri, Sinoplular Derneği ve Kent Konseyi üyeleri ziyaret etti.Baysan'ı tebrik eden Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve huzurevi...

Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a ziyaretler

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı huzurevi sakileri, Sinoplular Derneği ve Kent Konseyi üyeleri ziyaret etti.

Baysan'ı tebrik eden Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve huzurevi sakinleri, yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.

Menekşe ve huzurevi sakinlerinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Baysan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler vererek, ''Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bunun için, ihtiyarlarımızı ve yaşlılarımızı sadece belirlenen günlerde değil, her gün hatırlamamız gerekir. bunun için, biz belediye olarak Çorlu Huzurevi'miz ile birlikte birçok sosyal projeye imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz'' dedi. 

Baysan'ı Çorlu Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gökçebaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Çorlu Kent Konseyi üyeleri de ziyaret ederek tebrik etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber