Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 28 Mart 2019 - 14:53 Yorum: 0

Çorlu Belediyesinden "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" projesi

Tekirdağ Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve onlarca gönüllünün bir araya gelerek büyük emek harcadığı "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" projesi...

Çorlu Belediyesinden 'Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna' projesi

Tekirdağ Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve onlarca gönüllünün bir araya gelerek büyük emek harcadığı "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" projesi ilk günden 50 bini aşkın izlenme sayısıyla rekor kırdı.

Çorlu'nun birlik ve beraberliğini simgeleyen en güzel örneklerden biri olacak olan "Çorlu İçin Çal" projesi için 4 Ocak'ta yapılan görüşme sonrasında gerekli adımlar atılarak çalışma ekibi oluşturuldu ve seslendirilecek türkü kararlaştırıldı. 20 Ocak'ta çalışmalara başlanarak, yapılan araştırmalar sonucunda Çorlulu Hikmet Tuncer'e ait olduğu öğrenilen "Bahçalarda Börülce" eserinin seslendirilmesine karar verildi.

Zor ve eğlenceli anlar

34 kişiden oluşan Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun muhteşem gösterisiyle renklenen video klipte, 32 solist, 30 enstrümanist ve 24 kişiden oluşan koronun katılımıyla Bahçalarda Börülce türküsü seslendirildi. Türküyü seslendiren, enstümanları çalan ve teknik ekip de dahil olmak üzere projeye yalnızca Çorlu'da yaşayanlar katıldı.

14 gün boyunca süren Çorlu'nun mahalleleri, tarihi yerleri ve kentin simgesi denilebilecek noktalar olmak üzere toplam 38 farklı mekanda dış çekim yapıldı. Video klip, yaklaşık iki ay gibi kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların beğenisine sunuldu

Çorlu için atan kalpler

Çorlu için atan kalplerin buluşmasıyla ortaya çıkan "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" video müzik klibinde finale gelindiğinde ise muhteşem bir performansa tanık olundu. Proje süresince müzikleri çalan, şarkıları söyleyen, keyifle dans eden herkes Çorlu Belediye binasının önünde buluşarak projeyi adeta taçlandırdı. Bir araya gelen ekibe, belediye personeli ve vatandaşların da katılımıyla görkemli bir final sahnesi kaydedildi. Çorlu'yu seven, kente gönül veren kişiler Çorlu için çaldı, söyledi, oynadı ve alkışladı.

Çorlu Belediyesinden "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" projesi

Çorlu Belediyesinden "Çorlu İçin Çal, Söyle, Oyna" projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber