Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Türkiye’de Bir İlk

Çorlu Gazeteciler Derneği Türkiye'de bir ilke imza atarak, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü'nün her yıl il sınırları içerisinde en çok vasıflı...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Türkiye’de Bir İlk

Çorlu Gazeteciler Derneği Türkiye'de bir ilke imza atarak, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü'nün her yıl il sınırları içerisinde en çok vasıflı üyeye sahip gazeteci derneğine verdiği yardımı ilçe olarak almaya hak kazanan ilk ve tek dernek oldu.

Çorlu'da bir otelde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen dernek yönetimine müjdeli haberi Çorlu Gazeteciler Dermeği Başkanı Levent Silistre verdi. Silistre konuşmasında, "Türkiye'de ilk defa bir ilçe derneği olarak Basın İlan Kurumu'nun her yıl bir kereye mahsus yaptığı yardımı almaya hak kazandık. Birlik ve beraberlik içerisinde sürdürdüğümüz çalışmaların meyvesini almanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Basın İlan Kurumu tarafından yapılacak yardımın alınmasında çok ciddi bir emeğin ve çalışmanın olduğunu sözlerine ekleyen Silistre, "Başta dernek yönetimimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Tekirdağ'ın tüm ilçelerinden üyelerimiz var. Derneğimize üye olan tüm meslektaşlarıma özellikle teşekkürü bir borç biliyorum. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nün detaylı incelemesi ve bizimde Çorlu Gazeteciler Derneği olarak en çok sarı basın kartı sahibi üyeye sahip olmamızdan dolayı 2016 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik ve ilçe olarak bu yardımı Çorlu'muza kazandırdık. Bu anlamda Tekirdağ'ın en büyük ve saygın gazeteci meslek örgütü olmaktan gurur duyuyoruz. Kısa zaman sonra tüm üyelerimizle bir araya gelerek bu mutluluğu birlikte yaşayıp, paylaşacağız" dedi.

Başkan Silistre'nin konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerince çeşitli gündem maddeleri de konuşulup karara bağlandı. Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen toplantı fotoğraf çekimi ile son buldu.

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Türkiye’de Bir İlk

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Türkiye’de Bir İlk

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber