Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2017 - 13:23 Yorum: 0

Çorlu Kaymakamlığı’nın halk toplantısı Kazımiye Mahallesi’nde yapıldı

İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda başlatılan halk toplantıları kapsamında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve ilçede görevli kamu...

Çorlu Kaymakamlığı’nın halk toplantısı Kazımiye Mahallesi’nde yapıldı

İçişleri Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda başlatılan halk toplantıları kapsamında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve ilçede görevli kamu kurumlarının temsilcileri Kazımiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Çorlu Kaymakamlığı tarafından periyodik olarak düzenlenen ve her ay farklı bir mahallede gerçekleştirilen halk toplantılarının sonuncusu Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın da katılımıyla Kazımiye Mahalles'nde düzenlendi. Toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve birim amirleri, belediye yetkilileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kazımiye Mahallesi sakinleri katıldı.

Toplantıda mahalle sakinleri ile mahalle muhtarı Yıldız Çelik'in ilettiği sorunlar ve bu sorunlara getirilecek çözümlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Çorlu İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen halk toplantılarına ilçenin diğer mahallelerinde de devam edileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber