Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2016 - 13:44 Yorum: 0

Çorlu KOM’dan zehir tacirlerine darbe

Çorlu'da torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Çorlu KOM ekipleri 2 adreste yaptıkları aramalarda yaklaşık 5 kilo esrar...

Çorlu KOM’dan zehir tacirlerine darbe

Çorlu'da torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Çorlu KOM ekipleri 2 adreste yaptıkları aramalarda yaklaşık 5 kilo esrar ile yarım kilo bonzai maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu satışı yaptığı değerlendiren şahıslara yönelik peş peşe operasyonlar düzenleyen Çorlu KOM ekipleri, son olarak Hıdırağa Mahallesi'nde ikamet eden V.D. ile T.D. adlı şüphelilerin evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda V.D.'nin evinde arama yapan polis ekipleri 300 gram esrar maddesi ile 50 gram bonzai ve satışa hazır halde 60 fişek bonzai ele geçirdi.

T.D. adlı şüphelinin de evinde arama yapan Çorlu KOM ekipleri aramalarda 4 kilogram esrar maddesi ile 450 gram bonzai ve 150 gram plaka halde esrar maddesi ele geçirdi.

İki ayrı adreste toplamda yaklaşık 5 kilogram esrar ile yarım kilogram kadar bonzai maddesi ele geçiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri V.D. ile T.D. isimli şahısları gözaltına aldı. Polisler, evlerde yapılan arama sırasında hakkında Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı verilen O.Ö. adlı kişiyi de gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber