Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2016 - 18:48 Yorum: 0

Çorlu Müftülüğü’nden Hac Ve Umre Semineri

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden mukaddes topraklara hac ve umre için gidecek yolculara Çorlu İlçe Müftü Vekili Mehmet Bican tarafından...

Çorlu Müftülüğü’nden Hac Ve Umre Semineri

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden mukaddes topraklara hac ve umre için gidecek yolculara Çorlu İlçe Müftü Vekili Mehmet Bican tarafından seminer verildi.

Çorlu Merkez Camii'nde gerçekleştirilen seminerde, haccın ve umrenin safahatı hakkında bilgiler sunan Müftü Vekili Bican, yolculuk boyunca karşılaşılması muhtemel hadiselere dair bilgilendirmelerde bulundu.

En önemli şeyin hacca gitmekten ziyade hacı kalabilmek olduğunun altını çizen Bican, kutsal topraklarda geçirilecek zaman boyunca sabrın çok gerekli olacağından bahsetti. Yaptığı konuşmasında farklı coğrafya ve kültürlerden muhtelif yaşam tarzına sahip Müslümanların tek bir manevi atmosferde toplanacağını ve dünyevi tüm sıfatlardan sıyrılarak tek olan Allah'ın huzurunda saf tutmanın hikmetlerine değinen Bican, hacı adaylarına bereketi ve maneviyatı yüksek yolculuklar diledi.

Çorlu İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen hac ve umre semineri, hacı adaylarının gerekli tıbbi aşılarının vurulması ve hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.

Çorlu Müftülüğü’nden Hac Ve Umre Semineri

Çorlu Müftülüğü’nden Hac Ve Umre Semineri

Çorlu Müftülüğü’nden Hac Ve Umre Semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber